today’s look: a walk in the forest


Today I’m wearing this gorgeous draped cotton one shoulder dress from H&M. I’ve pinned the bow belt with a gorgeous vintage brooch to help it stay in place. My Asos heels and Zara tote are the perfect accessories: a bit bold, they add a bit of thoughness to this feminine dress. (I do need a pair of ballerina flats though, I’ll be going for a few errands later).

Vandaag draag ik deze prachtige katoenen, gedrapeerde jurk met 1 schouder. Om de brede band/riem op z’n plek te houden gebruik ik een mooie vintage broche. Mijn schoenen van Asos en de leren shopper van Zara zijn de perfecte accessoires: ze voegen iets stoers toe aan deze vrouwelijke jurk. (Overigens zijn een stel ballerina’s een must als ik straks even boodschappen ga doen).

Posted by on augustus 20th, 2011

Leave a Reply