today’s fashion week look: snake meets leopard

snake meets leopard

Today I’m wearing a comfortable yet very fashionable look. Coming near the end of NYFW, ofcourse my feet are in need of some nice, comfy sneakers and I wouldn’t be me if I didn’t manage to sneak them into a great outfit.
The crisp white jacket goes so well with the vintage colored leopard print blouse. The metallic leggings and Zara leather tote are totally complementary to the forementioned items.
It’s perfect, it’s comfy and I love it!

Vandaag draag ik een comfortabele en toch zeer modieuze look. Aan het einde van de NYFW, zijn mijn voeten natuurlijk toe aan gemakkelijke schoenen en ik zou mezelf niet zijn als ik dat niet in een hippe combinatie zou verwerken.
Het frisse witte jasje is perfect bij de vintage blouse met een gekleurde luipaardprint. De ‘metallic’ leggings en de leren shopper van Zara passen gewoon perfect bij de eerstgenoemde kledingstukken.
Ik vind het geheel perfect, gemakkelijk; weer een favoriet!

Posted by on september 14th, 2011

Leave a Reply