today’s look: draped dress

Today I’m wearing this lovely nude draped dress. I especially love the necklace with it, as I didn’t think I would ever use it. It’s perfect with this dress, as it adds a bit of contrast, and I love the cuff with it as well.
The leather sandals are perfect during the day, I grab a big bag as well.
This dress transfers into a perfect night look with these awesome silver satin heels and a structured clutch.

Vandaag draag ik deze mooie bleekroze gedrapeerde jurk. Ik vind de ketting erg leuk erbij, vooral omdat ik niet had gedacht deze ooit te kunnen gebruiken. De ketting past erg mooi, voegt wat contrast toe en de zilveren armbanden passen ook precies in het plaatje.
Voor overdag kies ik de leren slippertjes en grote grijze tas, voor ‘s avonds de zilveren satijnen schoenen en de tas met rozen.

Posted by on september 3rd, 2011

Leave a Reply