today’s look: faux fur

I took a little break the past few days, here’s one of my favorite looks for you.
I started with the intricate beaded skirt in a rare green-mustard tone, I’ve paired it with a simple black velvet top, a colored vintage bracelet, amazing Asos heels, a faux fur vest and the one and only vintage black Hermes Kelly bag in box calf leather.
I’m totally in love with this look, it’s warm, I can move in it and it shows some guts and creativity.

Na een pauze van een paar dagen is hier een van mijn favoriete outfits.
Ik begon met de prachtige met kraaltjes bezaaide rok in een soort mosterd-groene tint, erbij een eenvoudige fluwelen top, een gekleurde vintage armband, prachtige pumps van Asos, een gilet van nepbont en, niet de minste, mijn vintage Hermes Kelly tas in zwart kalfsleer.
Ik ben helemaal weg van deze outfit, ik kan er in bewegen, het is lekker warm en laat lef en creativiteit zien.

Posted by on november 14th, 2011

One Comment

  1. […] heels, a faux fur vest and the one and only vintage black Hermes Kelly bag in box calf leather. Link – Trackbacks Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. This […]

Leave a Reply