today’s look: snake skin & salvatore

Today I’m wearing this lovely faux snakeskin skirt in green, which, by the way, is my favorite color. A pair of warm Asos boots and a simple black top leave room for a fabulous green fur collar. Ofcourse I’m wearing my dark green Salvatore Ferragamo purse with this look.

Vandaag draag ik een rok met slangenprint in groen (mijn favoriete kleur). Een paar warme enkellaarzen van Asos en een eenvoudige zwarte top houden ruimte voor de schitterende, zachte bontkraag. Natuurlijk draag ik mijn donkergroene Salvatore Ferragamo tas hierbij.

Posted by on november 15th, 2011

One Comment

  1. davidtdr zegt:

    […] Link – Trackbacks Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. This entry was posted in Uncategorized by davidtdr. Bookmark the permalink. […]

Leave a Reply