today’s look: soft sweater

A lot of people ask me: do you wear every look you post? And I always answer: Yes, I do! Not for entire days though. Usually I trade my heels for a pair of flats or wedges and when I go grocery shopping or play with my 4yo son, I don’t let maxi-skirts and fur and rings get in the way, so… I do wear everything because I just love beautiful things and I love the way a gorgeous outfit makes me feel. It’s about joie de vivre, making the most of every day, especially when the weather is bad, be it outside or in my head.

Today I’m wearing this lovely sweater, it’s soft, it’s comfy and I love the colors.
Add a vintage blouse and warm pair of trousers and the entire look turned out to be pretty ‘normal’.
Ofcourse I can’t help to add a bit of a non-standard touch, hence the heels and the animal print tights, and, last but not least, the gorgeous tin Topshop bag.

Ik krijg vaak de vraag: draag je de outfits die je online plaatst ook echt?! Eh, ja. Niet altijd hele dagen hoor. En vaak verwissel ik m’n hakken voor ballerina’s, vooral als ik boodschappen ga doen of met m’n zoontje van 4 aan het spelen ben. Lange rokken, bont en rijen ringen zijn dan niet echt handig.
Ik draai m’n hand desalniettemin niet om voor extreme(re) combi’s, ik hou erg veel van mooie dingen en ik word echt blij van een creatieve outfit. Het heeft te maken met ‘joie de vivre’, eruit halen wat erin zit, vooral als de zon niet schijnt, buiten of in m’n hoofd.

Vandaag draag ik een fijne trui, zacht, comfortabel en de kleuren vind ik erg mooi.
Voeg een mooie vintage blouse en een warme broek toe en de hele look is voor mijn doen behoorlijk ‘normaal’.
Natuurlijk moet ik er een ‘knipoog’ tegenaan gooien, in de vorm van de luipaardprint kousen, de enorme hakken en de fantastische tas van Topshop.

Posted by on november 1st, 2011

One Comment

  1. […] @Topshop tin bag, knitted sweater, vintage blouse, suede heels. #styleblog #outfitidea Link – Trackbacks Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. This […]

Leave a Reply